Setari Cookie-uri

5 Metode eficiente sa scapi de CELULITA

Celulita este cea mai neplacuta problema estetica pe timp de vara, cand ne dorim sa ne petrecem timpul liber la plaja ori sa purtam tinute diafane. Lupta cu celulita nu este usoara, necesita rabdare si perseverenta, iar specialistii recomanda sa combinati mai multe metode anticelulitice simultan, de ezemplu sa combinati dieta sanatoasa cu miscarea, masajul si cosmeticele anticelulitice.

Metode anticelulitice traditionale

In popor exista cateva retete naturiste eficiente care combat celulita. Impachetarile cu plante medicinale, ceaiuri si decocturi par a fi eficiente si redau aspectul tanar pielii. Va recomandam impachetari cu:

- ceai de iedera: fierbeti o mana de iedera intr-un litru de apa pret de 2 ore, apoi inmuitai prosoape mici si acoperiti pe zonele afectate de celulita.Lasati sa actioneze 2 ore.

- ceai verde concentrat: 10 plicuri de ceai la un litru de apa. Se face infuzie, apoi se acopera zonele afectate de celulita cu prosoapte imbubate in ceaiul concentrat. Se lasa sa actioneze 2 ore.

- ceai de soc concentrat - se foloseste ca si ceaiul de iedera.

Pentru a accelera efectele impachetarilor traditionale va recomandam ca inainte sa le aplicati sa faceti un masaj energic de cateva minute in zonele afectate de celulita. In felul acesta stimulati circulatia sanguina locala si substantele active din plante se absob intens.

Citește și:

Daca retetele traditionale nu va surad, va recomandam cateva produse cu efect intens anticelulitic:

Set Suplete Actiune Anti-Celulita
Set Suplete Actiune Tonifiere Coapse
Crema pentru Abdomen plat
Lifting silueta, actiune intensiva în 14 zile

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.