Acid lactic

Acid lactic

Produs disponibil in magazinele Bioportal.ro

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Acidul lactic este un produs de origine naturală, obţinut prin fermentarea glucozei. Este util în compoziţiile cosmetice pentru ajustarea pH-ului şi prezintă o bună afinitate faţă de piele şi păr. Ameliorează hidratarea, elimină celulele moarte şi peliculele capilare având o acţiune keratolitică, conferă strălucire părului. Este remarcat şi pentru acţiunea de peeling în compoziţiile exfoliante.

Tratamente naturiste care opresc CADEREA PARULUI
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: