Setari Cookie-uri

Cadouri BIO pentru Craciun: ingrijire NATURALA si frumusete de poveste

Iti propunem cele mai frumoase idei de la Mos, cu produse pe care fiecare femeie le-ar iubi! Ingredientele natuale ingrijesc delicat, protejeaza si aroma naturii este atat de placuta!

Set cadou catina Weleda

Set cadou catina Weleda

Produs disponibil in magazinele Bio-trade.ro

Loțiune de corp cu cătină & cremă de mâini cu cătină - în ambalaj de Sărbătoare!

Loţiunea de corp intensivă cu cătină reface în mod natural stratul protector al pielii.
Bogat în antioxidanţi, vitamine şi acizi graşi esenţiali, uleiul extras din cătina albă cultivată biodinamic, împreună cu uleiul organic din seminţe de susan, oferă o hrănire intensivă pentru piele. Uleiuri esenţiale naturale, combinate cu aroma naturală de cătină albă biodinamică, oferă un parfum proaspăt de fructe.
Se aplică pe corp oricând, pentru îngrijirea de lungă durată a pielii. Această formulă îmbunătăţită cu ulei de macadamia şi nalbă se absoarbe uşor şi hidratează rapid fără a lăsa urme uleioase pe piele. Este ideală pentru pielea uscată.
Cremă de mâini cu extract de cătină
Ideală pentru îngrijirea intensivă a mâinilor, ori de câte ori este nevoie. Crema este foarte repede absorbită de piele şi vă răsfaţă simţurile cu parfumul său proaspăt de citrice.
Uleiul preţios de cătină este bogat în vitamina C şi acizi graşi nesaturaţi, care protejează pielea şi unghiile împotriva deshidratării şi uscării. Uleiul de susan conţinut reechilibrează balanţa naturală a pielii, mâinile aspre devenind din nou fine şi mătăsoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.