Ulei de ricin

Ulei de ricin

Prous disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Originar din Africa, ricinul este raspandit cam peste tot in lume, unde clima ii permite. Are o inaltime medie de 2-3 metri iar frunzele sunt lobate (de la 5 la 12 lobi) cu margine zimtata rosie sau verde. Florile masculine sunt galbui la baza, cele feminine sunt rosiatice la varf, iar fructul este o capsula ce contine 3 seminte bogate in ulei. Infloreste in perioada iulie-august.

Utilizari principale: poate fi aplicat local pentru tratarea varicelor, amestecandu-l cu ulei de masline sau de migdale dulci, permitand eliminarea completa a dureroaselor si inesteticelor varice

- este un bun substituent al cheratinei, principalul constituent ce intra in structura parului si a unghiilor, datorita acestei proprietati fiind utilizat pe scara larga in produsele cosmetice naturale

- uleiul de ricin este foarte potrivit pentru par, fiind bine cunoscut pentru proprietatile sale de intarire si regenerare a firului de par uscat, deteriorat si lipsit de stralucire

3 Masti HOMEMADE hranitoare pentru PARUL ars de SOARE
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: