Setari Cookie-uri

10 Sapunuri NATURALE fara substante toxice

Sapunurile naturale curata delicat pielea, o hranesc si o intineresc folosind proprietatile extraordinare ale uleiurilor naturale si plantelor medicinale.

Sapun anti-imbatranire L'Amour Vert, cu aloe vera si castravete

Sapun anti-imbatranire L'Amour Vert, cu aloe vera si castravete

Sapun disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

E verde, cremos si miroase suav a castravete. Ispititor de varatic, am spune! „L’amour Vert” este sapunul inspirat din bogatia proaspata a verii, impletirea castravetelui (impreuna cu coaja, desigur, caci aceasta este foarte bogata in nutrienti) cu floarea de aloe vera si argila verde au facut din acest sapun un delicat tratament pentru piele, ajutand-o sa ramana tanara, diminuand ridurile si oferind pielii un efect de luminozitate.

Fiecare dintre noi ne dorim o piele fina, fara riduri, iar castravetele este un element magic in tratamentele cosmetice. Am folosit numai castraveti bio din miezul carora am facut un piure omogen cu care am inceput fabricarea „iubirii verzi”. Este singurul sapun la care nu am folosit alt lichid, caci castravetele este constituit in proportie de 96,5% din apa (plina de vitamine si saruri minerale), ceea ce-l face un excelent hidratant pentru tenul obosit, matur, cu tendinte de ridare, dar si pentur tenul cu probleme, iritat si sensibil. Separat, coaja de castravete am amestecat-o cu argila verde si cu aloe vera, pe care le-am adaugat compozitiei la sfarsit, astfel pastrandu-si toate mineralele si vitaminele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.