Setari Cookie-uri

10 Sapunuri NATURALE fara substante toxice

Sapunurile naturale curata delicat pielea, o hranesc si o intineresc folosind proprietatile extraordinare ale uleiurilor naturale si plantelor medicinale.

Sapun pentru par bogat

Sapun pentru par bogat

Sapun disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

Trebuie c-o stiti pe Rapunzel. Raiponce, cum i se spune in franceza, e simpaticul personaj Disney care are o poveste tare incalcita. Avea parul lung, balai si magic si sa stiti ca de-ar fi stiut domnita de sapunul Déjà Vu facut special pentru orice tip de par, cu siguranta cu el si-ar fi spalat bogat-ai coama. Zau asa! Pentru ca am pus in el tot ce are nevoie un par ca sa arate sanatos, hidratat si regenerat, ba chiar si un strop de magie din cosita lui Rapunzel.
Am ales cu grija ingrediente benefice si hranitoare pentru par si radacina lui, dar si pentru pielea capului. Am pus mult ulei de ricin, care se stie ca-i foarte important, fiindu-i cunoscute proprietatile regeneratoare si nutritive pentru par, urzica, rozmarinul, care stimuleaza cresterea parului si stopeaza caderea lui, argila verde, care reface echilibrul natural al parului absorbind excesul de ulei de la suprafata scalpului, purificand folicul capilar, sulf, cocos si uleiuri esentiale de tea tree si ylang-ylang.
Toate acestea actioneaza bland si protejeaza parul, conferindu-i rezistenta si lasandu-l fin, stralucitor, cu un suav parfum natural (foarte placut). La primele spalari e posibil ca parul sa ramana putin incalcit si usor aspru, dar asta se va remedia dupa cateva spalari, dati-i timp firului de par sa se obisnuiasca cu ingredientele. Dupa cateva luni de folosire veti observa vizibil cum parul se regenereaza si respira mai usor, nemafiind imbacsit de toate produsele cosmetice de pe piata. Daca aveti parul vopsit, „Brin de Raiponce” poate face minuni pentru firul de par greu incercat de atatea chimicale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.