Setari Cookie-uri

5 Ceaiuri de SLABIRE pe care merita sa le incerci

Ce poate fi mai racoritor decat un ceai rece cu gheata, care te ajuta totodata sa iti mentii silueta? Iti recomandam 5 ceaiuri cu efecte uimitoare de slabire, ce utilizeaza combinatii de plante medicinale cu efect puternic in arderea si mobilizarea grasimilor.

Zein tania ceai

Zein tania ceai

Ceaiul poate fi achizitionat de AICI

Alimentatia nesanatoasa, stresul, indepartarea de natura sunt problemele omului modern, ducand la obezitate si la un organism plin de toxine. Solutia, atat pentru femei cat si pentru barbati, este ceaiul detoxifiant Zein realizat numai din plante.
Ceaiul Zein ajuta la digestie, pastreaza stomacul activ, elimina continuu toxinele si gazele, reducand eficient greutatea corporala, pastrand insa, masa musculara. In plus, imbunatateste textura si aspectul pielii, regleaza nivelul colesterolului, al trigliceridelor si scade nivelul glucozei din sange, este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal, fara iritarea colonului.
Cel mai important rol al plantelor din componenta ceaiului este acela de a slabi sigur si fara efecte secundare. Se recomanda consumul lichidelor si reducerea consumului de alcool.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.