Setari Cookie-uri

5 Ceaiuri de SLABIRE pe care merita sa le incerci

Ce poate fi mai racoritor decat un ceai rece cu gheata, care te ajuta totodata sa iti mentii silueta? Iti recomandam 5 ceaiuri cu efecte uimitoare de slabire, ce utilizeaza combinatii de plante medicinale cu efect puternic in arderea si mobilizarea grasimilor.

Bio ceai valdena eliminarea grasimilor

Bio ceai valdena eliminarea grasimilor

Ceaiul poate fi achizitionat de AICI

Un bun ceai pentru eliminarea grasimilor este cel de la Valdena. Acesta contine doua ingrediente importante care contribuie la obtinerea siluetei mult visate: grepfrut si frasin. Efectul benefic al ceaiului este sustinut si de celelalte ingrediente pe care le contine: fucus (alga marina bruna), lamaita, rozmarin, cretusca, fenel si roinita.

Grepfrutul suprima apetitul

Pe langa faptul ca este bogat in apa si vitamina C, grepfrutul mai contine vitamine din complexul B (B1, B2, B5) si minerale precum calciu, fosfor, potasiu si fier, esentiale pentru o buna functionare a organismului. Datorita ingredientelor pe care le contine, grepfrutul are actiune de ardere a depozitelor de grasime si de suprimare a apetitului, reducand astfel nevoia de a consuma alimente bogate in calorii “goale”. De asemenea, grepfrutul previne o serie de afectiuni ale tubului digestiv, precum diaree, constipatie si aciditate gastrica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.