Beneficiile Ulei din seminte de merisor (cranberry)

Ulei din seminte de merisor (cranberry)

Uleiul poate fi achizitionat de AICI

Masca hidratanta pentru fata cu ulei de cocos si cafea
BIO-Cosmetics va ofera uleiul din seminte de merisor, o achizitie relativ noua a industriei cosmetice, dar s-a bucurat de recunoastere imediata datorita echilibrului sau unic intre acizii grasi Omega 3, 6, 9 care nu se regaseste in nici un alt ulei si datorita continutului foarte bogat in antioxidanti naturali. Acest ulei exceptional favorizeaza absorbtia si utilizarea acizilor grasi esentiali de catre piele si hraneste in profunzime.
Indicatii:
- tratament anti-imbatranire de exceptie
- tratament purifiant pentru pielea iritata sau pielea cu probleme
- tratament echilibrant si anti age pentru tenul gras şi mixt
- calmant pentru pielea uscata, eczema, mancarimi
- prelungeste durata de viata a produselor cosmetice, datorita actiunii antibacteriene

Ingrediente: 100% ulei de merisor Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil

3 Masti pentru par cu ULEI DE COCOS: le poti face acasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: