Setari Cookie-uri

10 Cele mai bune uleiuri NATURALE pentru TENUL tau

Cele mai bune ingrediente din natura pot fi aliatii tai in ingrijirea tenului. Iti prezentam mai jos uleiuri care ingrijesc delicat si trateaza eficient afectiunile tenului, avand totodata efect antiimbatranire si hidratant. In functie de problemele pe care le ai sau vrei sa le previi la nivelul tenului, poti alege din paginile acestui articol uleiurile care ti se potrivesc. Aceste uleiuri sunt potrivite atat pentru ten uscat, cat si mixt sau normal. Vei descoperi si beneficiile pe care uleiurile naturale pentru ten le prezinta.

Ulei de nuca de cocos presat la rece

Ulei de nuca de cocos presat la rece

Uleiul poate fi achizitionat de AICI

Folosit din cele mai vechi timpuri in culturile din insulele polineziene, uleiul de nuca de cocos era folosit atat pentru hidratarea pielii, cat si pentru protectia pielii fata de razele solare tropicale puternice.
In ultimii ani, uleiul de nuca de cocos s-a dovedit a fi un adevarat miracol din natura, devenind tot mai popular in intreaga lume.
Spre deosebire de produsele cosmetice care au apa in compozitie si care pot lasa pielea uscata, uleiul de nuca de cocos se absoarbe incet si patrunde adanc in piele. Rezultatul este o piele catifelata si supla, ca de adolescenta.
Ulei de cocos anti-ageing
Fiind bogat in acid lauric - un puternic antioxidant care repara tesuturile pielii si intarzie aparitia ridurilor, uleiul de cocos s-a dovedit un foarte bun remediu anti-imbatranire, excelent pentru pielea intregului corp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.