Ulei de nuca de cocos presat la rece

Ulei de nuca de cocos presat la rece

Uleiul poate fi achizitionat de AICI

Masca hidratanta pentru fata cu ulei de cocos si cafea
Folosit din cele mai vechi timpuri in culturile din insulele polineziene, uleiul de nuca de cocos era folosit atat pentru hidratarea pielii, cat si pentru protectia pielii fata de razele solare tropicale puternice.
In ultimii ani, uleiul de nuca de cocos s-a dovedit a fi un adevarat miracol din natura, devenind tot mai popular in intreaga lume.
Spre deosebire de produsele cosmetice care au apa in compozitie si care pot lasa pielea uscata, uleiul de nuca de cocos se absoarbe incet si patrunde adanc in piele. Rezultatul este o piele catifelata si supla, ca de adolescenta.
Ulei de cocos anti-ageing
Fiind bogat in acid lauric - un puternic antioxidant care repara tesuturile pielii si intarzie aparitia ridurilor, uleiul de cocos s-a dovedit un foarte bun remediu anti-imbatranire, excelent pentru pielea intregului corp.

3 Masti pentru par cu ULEI DE COCOS: le poti face acasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: