Setari Cookie-uri

5 Martisoare BIO pentru ea: frumusete pe baza de plante

Iti propunem 5 idei de cadouri BIO pentru ea, pe baza de plante si extracte naturale, pentru o ingrijire delicata a tenului.

BIOEARTH Demachiant si Tonic cu Rosa Mosqueta

BIOEARTH Demachiant si Tonic cu Rosa Mosqueta

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Demachiant si tonic 2 in 1 cu ulei de Rosa Mosqueta Bioearth - demachiant si lotiune tonica 2 in 1 bio pe baza de extract de rosa mosqueta si acid hialuronic ideala pentru toate tipurile de piele, in mod special pentru pielea matura, uscata sau ridata. Inlatura eficient machiajul si impuritatile fara sa afecteze filmul hidrolipidic al pielii. Lasa pielea curata, catifelata si tonifiata.
Bogat in acizi grasi esentiali (omega 6, omega 3), uleiul de rosa mosqueta contribuie la regenerarea celulelor si recapatarea elasticitatii cutanate, combate si previne imbatranirea prematura a tesutului cutanat, reda frumusete si stralucire tenului.
Uleiul de rosa mosqueta stimuleaza productia de colagen si elastina, contribuind astfel la netezirea ridurilor, mentinerea / redarea fermitatii tenului. Bogant in vitamine (vitamina C) uleiul vitaminizeaza tenul, lasandu-l catifelat, sanatos si plin de vitalitate.
Produsele cosmetice cu ulei de rosa mosqueta Bioearth sunt ambalate in recipiente de sticla violeta MIRON. Proprietatile sticlei violet erau cunoscute si de egiptienii antici care isi conservau cele mai pretioase substante (esente, uleiuri, ect) in recipiente violet.
Sticla violeta MIRON protejeaza produsele de influenta partii vizibile a spectrului luminii cu exceptia luminii violete. In acelasi timp permite trecerea partiala a radiatiilor UV-A si IR cu scopul de a creste viata pe raft a produselor si eficienta acestora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.