Setari Cookie-uri

5 Uleiuri BIO care iti ingrijesc PARUL

Uleiurile BIO contin vitamine care hranesc firul de la radacina pana la varf, ii mentin hidratarea, accelereaza cresterea acestuia si protejeaza scalpul de infectii sau matreata, formand la nivelul acestuia un film lipidic protector. Va recomandam ueliuri BIO atat pentru parul cu probleme, cat si pentru cel sanatos.

Ulei tratament cu Amla impotriva caderii parului

Ulei tratament cu Amla impotriva caderii parului

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera ulei de par natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Uleiul pentru par cu Amla intareste foliculii prevenind astfel caderea parului, previne incaruntirea prematura si aparitia matretii. Confera parului stralucire, revitalizeaza parul tern sau degradat si previne despicarea varfurilor. Amlalasa parul matasos, usor de pieptanat si confera rezistenta firelor de par.Amla este folosita in mod traditional ca sampon si balsam natural pentru par deoarece intareste firele de par si previne despicarea varfurilor.
Uleiul este imbogatit cu Henna (confera parului volum), Neem (previne aparitia matretii) si multe alte ierburi ayurvedice: Tulsi, Bhringaraj siBrahmi care intaresc radacina parului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.