Setari Cookie-uri

7 Tipuri de ARGILA: afla care ti se potriveste

Argila este folosita de mii de ani in frumusete pentru efectele sale unice asupra pielii, tenului si parului. Iti recomandam sa descoperi care sunt beneficiile si recomandarile fiecarui tip de argila, de la argila alba, rosie sau albastra, pana la cea neagra sau chiar roz. Tie ce tip de argila ti se potriveste?

Argila albastra de Baikal cu efect de intinerire

Argila albastra de Baikal cu efect de intinerire

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Curata si exfoliaza pielea, strange porii dilatati, calmeaza pielea iritata, stimuleaza procesele de regenerare celulara. Hraneste cu saruri minerale si microelemente, netezeste ridurile fine, intinereste pielea, confera fermitate si elasticitate. Impachetarile corporale cu argila albastra de Baikal regleaza metabolismul pielii, incetineste procesul ei de imbatranire.
Mod de utilizare: Intr-un vas nemetalic, amestecati continutul plicului cu putina apa pana ajunge la consistenta smantanei. 1. Aplicati pe fata, gat, decolteu, ocolind zona ochilor si a buzelor. Clatiti cu apa calduta dupa 5-15 minute. Utilizati de 2-3 ori pe saptamana. 2. Pentru impachetari: aplicati pe pielea corpului, acoperiti cu o bucata de folie de impachetat. Clatiti cu apa calda dupa 20-30 de minute. Utilizati de 2-3 ori pe saptamana. Recomandare: efectuati un peeling inainte de impachetare (indeparteaza celulele moarte, stimuleaza circulatia, deschide porii, pregateste pielea pentru o absorbtie mai buna a substantelor active). Cantitate 100g 

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.