Setari Cookie-uri

7 Tipuri de ARGILA: afla care ti se potriveste

Argila este folosita de mii de ani in frumusete pentru efectele sale unice asupra pielii, tenului si parului. Iti recomandam sa descoperi care sunt beneficiile si recomandarile fiecarui tip de argila, de la argila alba, rosie sau albastra, pana la cea neagra sau chiar roz. Tie ce tip de argila ti se potriveste?

Argila verde

Argila verde

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

1. Poate fi folosita pentru realizarea unei masti cu argila pentru ten: se amesteca 10 gr de argila cu 10 ml de apa florala pana cand se formeaza o pasta omogena. Fc. de tipul de ten se pot adauga cateva picaturi de ulei esential (de lemn de trandafir), ulei vegetal (ulei de argan, ulei de migdale). In acest fel iti poti prepara o masca bio hidratanta si o masca antirid perfecta pentru tenul tau. Mentineti masca 10-15 dupa care clatiti.
2. Poate fi realizata o masca anticelulitica pentru corp - se pun 200 gr de agila, 50 ml apa florala si se adauga ulei esential de cedru, ulei esential de salvie si de grapefruit si se pune ca o cataplasma pe zonele afectate de celulita - se mentine 10-15 min dupa care se spala. De aplicat de 2 ori pe saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.