Setari Cookie-uri

7 Tipuri de ARGILA: afla care ti se potriveste

Argila este folosita de mii de ani in frumusete pentru efectele sale unice asupra pielii, tenului si parului. Iti recomandam sa descoperi care sunt beneficiile si recomandarile fiecarui tip de argila, de la argila alba, rosie sau albastra, pana la cea neagra sau chiar roz. Tie ce tip de argila ti se potriveste?

Argila alba caolin cu extract de bambus

Argila alba caolin cu extract de bambus

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Mineralizeaza puternic, hraneste, intinereste, creste fermitatea si elasticitatea pielii, netezeste ridurile fine. Extractul de bambus activeaza oxigenarea celulara, imbunateste nuanta tenului si mentine ph-ului natural al pielii. Curata pielea, albeste usor, confera luminozitate.
Mod de utilizare: Intr-un vas nemetalic, amestecati continutul plicului cu putina apa pana ajunge la consistenta smantanei. 1. Aplicati pe fata, gat, decolteu, ocolind zona ochilor si a buzelor. Clatiti cu apa calduta dupa 5-15 minute. 2. Adaugati in cada plina cu apa calda 150-200g argila, intrati in cada. Timpul de actiune este de 15-20 minute. Utilizati de 3-4 ori pe saptamana. O astfel de baie combate oboseala, lasa pielea neteda si matasoasa. Cantitate 100g

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.