Kudika
11 Septembrie 2015

Aceste uleirui sunt atent alese, pure si BIO astfel incat sa iti ofere toate substantele emoliente si hranitoare de care pielea ta are nevoie. Dupa pulverizare, uleiurile se absorb rapid in piele, aceasta nu ramane deloc uleioasa, dar capata un aspect hidratat si neted. Uleiurile sunt astazi cele mai apreciate in cosmetica pentru efectele lor miraculoase asupra pielii.

Ulei de cocos presat la rece

Ulei de cocos presat la rece

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

9 sampoane profesionale cu ulei de argan - minuni pentru par!
Uleiul de cocos poate avea stare solida sau lichida si este foarte bogat in grasimi saturate. Astfel, la temperaturi de peste 25oC se afla in stare lichida. Nuca de cocos ajuta un metabolism slabit sa lupte cu virusii si este un bun antioxidant natural. Este indicata utilizarea uleiului de cocos presat la rece si in tratarea bolilor Alzheimer si Parkinson.

Utilizare - extern: previne formarea ridurilor, hidrateaza pielea;

Ce cosmetice sa folosesti de Valentine's Day
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: