Setari Cookie-uri

7 Uleiuri EXTRAORDINARE pentru PARUL deteriorat, cu varfuri despicate

Iti prezentam in fiecare pagina a acestui articol cate un ulei destinat ingrijirii parului, alegand doar produsele BIO 100%, certificate organic. Uleiurile confera o ingrijire aparte parului, formand la nivelul scalpului un film lipidic protector ce trateaza matreata si previne aparitia infectiilor sau a ciupercilor la acest nivel. Uleiurile stimuleaza de asemenea cresterea parului si ii cresc considerabil rezistenta, prevenind varfurile despicate. Astazi cele mai bune produse de ingrijire pentru par sunt pe baza de uleiuri, asadar chiar MERITA sa le incercati.

Uleiuri pentru par: Kukui Pure Special Oil

Uleiuri pentru par: Kukui Pure Special Oil

Produsul este disponibil pe site-ul Cmstore.ro

Contine ulei pur de Kukui, din sursa organica, obtinut prin presare la rece, procedeu fizic de extractie care permite pastrarea componentelor bioactive, fara a utiliza compusi chimici de sinteza (acestia fiind utilizati in extractia chimica)
Formula este imbogatita cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta, pentru conservarea naturala a proprietatilor serului
Bogat in acid linolenic si linoleic, cu efecte benefice in cazul tenului cu nevoi particulare
Textura lejera si se absoarbe rapid, fara a incarca si a lasa urme uleioase dupa aplicare
Adresat tuturor segmentelor de varsta (inclusiv pentru pielea sensibila a bebelusilor)
Administrare: Se aplica pe fata, corp, par, scalp, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Ca ser, se utilizeaza aplicand cateva picaturi pe tenul curat si uscat, masand pana la absorbtie completa. Pentru ingrijirea parului se aplica pe lungimea firului de par, insistand pe varfuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.