Setari Cookie-uri

Te scapa de CELULITA: 10 Produse eficiente

Creme cu actiune intensa, termoactive sau nu, dar si o perie speciala anticelulitica, utila pentru masaj si drenaj limfatic - iata care sunt cele mai apreciate produse cu efect intens anticelulitic.

Tratamen anticelulitic si crema anticelulitica: Elmiplant serum anticelulita si femitate

Elmiplant serum anticelulita si femitate

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Serumul Intensiv Anticelulitic contine o combinatie puternica de ingrediente active care ajuta la combaterea aspectului de coaja de portocala si imbunatateste in mod vizibil fermitatea pielii, in numai 10 zile
.Formula sa se absoarbe usor in piele, nu pateaza hainele, permitand imbracarea imediat dupa aplicare.Lipofirm, un complex de ingrediente naturale, reface structura colagenului pielii, imbunatatind si regland micro-circulatia.

Actiunea lipolitica este stimulata, tesutul adipos este redus. Pielea devine mai ferma si isi recapata stralucirea.Recent denumite si superfructele Amazonului, Fructele palmierului de Acai fac parte din ultima generatie de ingrediente anticelulitice naturale.
Datorita concentratiei ridicate de minerale, vitamine si substante nutritive, extractul din Fructe Acai imbunatateste semnificativ fermitatea pielii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.