Setari Cookie-uri

5 Sampoane BIO restructurante si regenerante

Bogate in plante medicinale care accelereaza cresterea parului si il regenereaza, dar totodata care redau sanatatea scalpului, sampoanele BIO sau dermatocosmetice curata cu delicatete parul si ii redau sanatatea.

Sampon fortifiant pentru cresterea parului cu 17 plante siberiene (par subtire si fragil) 350ml Retetele Bunicii Agafia

Sampon fortifiant pentru cresterea parului cu 17 plante siberiene (par subtire si fragil) 350ml Retetele Bunicii Agafia

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Sampon dens pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, miere alba, ulei de brusture si rasina de pin - consolideaza si stimuleaza cresterea parului pentru par subtire si fragil
Nu contine SLS si parabeni. Sampon pe baza de rasina de pin si Apa de gheata (Meltwater) - apa “moale”, provenita din topire, ce ofera o baza blanda de spalare. Complexul de 17 plante siberiene, mierea alba si uleiul de brusture hranesc si hidrateaza intensiv scalpul si parul slabit, fortifica radacinile, creste rezistenta firelor de par, stimuleaza cresterea lor. Complexul de 17 Plante: rhododendron daurian, iarba mare, atragena siberiana, siminoc, splinuta dauriana, ciocul berzei, pedicularis, rubus saxatilis, urzica, sapunarita, musetel, gura porumbelului, rhodiola rosea, urzica de Mongolia, gura lupului de Baical, polygonatum odoratum, urzica moarta.
Atentie! Din cauza concentratiei mari de ingrediente naturale, se pot forma sedimente. Agitati inainte de utilizare. Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud, spumati, masati, clatiti. Se poate utiliza zilnic. A se utiliza timp de 24 de luni de la data fabrica iei indicat pe ambalaj. A se pastra intr-un loc ferit de razele solare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.