Setari Cookie-uri

5 Suplimente alimentare pentru SLABIRE

Va propunem suplimente alimentare BIO ideale de asociat in dietele de slabire, Pe langa accelerarea metabolsimului, aceste suplimnte pot prezenta si alte beneficii pentru sanatate.

Silhouette Help

Silhouette Help

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Este un produs natural, cu adaos de inozitol (inclus in complexul vitaminelor B) - 10%, destinat persoanelor care vor sa slabeasca si sa isi mentina greutatea, fara sa apeleze la cure de slabire epuizante si bruste, care le-ar putea deregla metabolismul. Inozitolul este un agent lipotropic (topeste grasimile), care ajuta la accelerarea metabolismului si la transformarea grasimilor in energie. SilhouetteHelp este un ceai revigorant, destinat nu numai persoanelor care vor sa slabeasca, ci si persoanelor epuizate fizic si intelectual sau care sufera de anemie. SilhouetteHelp are rezultate bune in combaterea predispozitiei la ingrasare. SilhouetteHelp ajuta la scaderea colesterolului si la un mai bun control al glicemiei, reducand absorbtia grasimilor si a zaharului.
In urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune in cazul persoanelor de ambele sexe care doresc sa isi controleze greutatea si sa isi imbunatateasca stilul de viata. Produsul stimuleaza digestia si arderea grasimilor excedentare. Pentru rezultate optime evitati consumul exagerat de dulciuri si grasimi. Se recomanda in schimb consumul de fructe si legume proaspete, precum si miscarea, pentru a se putea restabili metabolismul normal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.