Setari Cookie-uri

BRONZ natural: 5 Lotiuni BIO pentru plaja

Alege lotunile BIO de protectie solara, care iti ingrijesc pielea sensibilizata de soare si accentueaza bronzul, protejand totodata impotriva razelor UVA si UVB.

Lotiune fluida BIO de protectie solara FPS50 fara parfum

Lotiune fluida BIO de protectie solara FPS50 fara parfum

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Gama de produse Eco Cosmetics, o colectie inovativa de lotiuni, creme si uleiuri delicate pentru protectie solara 100% naturale si Bio.

Bioportal recomanda inca un produs de exceptie lansat sub numele Eco Cosmetics, o lotiune fluida de protectie solara superioara din punct de vedere calitativ fata de produsele disponibile in comert, cu eficienta demonstrata de protectie si ingrjire a pielii.

Cu un factor de protectie solara FPS 50 , aceasta lotiune fluida BIO hidrateaza intens actionand ca un scut protector impotriva razelor UV si protejand pielea de arsuri, pete si alte probleme aparute in urma expunerii prelungite la soare.

Avand textura transparenta, inodora, fara alergeni sau uleiuri esentiale, aceasta lotiune fluida bio este recomandata si indicata pentru toate tipurile de piele chiar si cea mai sensibila, de la copii pana la adulti si persoane cu alergii cutanate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.