Setari Cookie-uri

Ingrijire cu AUR: 5 Produse naturiste pentru rutina in frumusete

Tratamentel de ingrijire corporala si faciala cu aur au efecte intens detoxifiante, infrumuseteaza pielea si ajuta in scaderea radicalilor liberi. Va recomandam produse naturiste care sontin aur, destinate rutinei zilnice de ingrijire.

Exfoliant corporal cu aur

Exfoliant corporal cu aur

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Un senzational exfoliant corporal, imbogatit cu sare minerala originara de la Marea Moarta ce iti ofera o piele matasoasa, si cel mai rafinat parfum pentru corpul tau! Secretul seducator al unei pieli netede si catifelate este dezvaluit cu acest exfoliant.Complexul Silk-Pep Nano-Gold, o combinatie de particule de matase si aur, confera pielii o tonifiere incredibila, luptand cu semnele imbatranirii, precum pierderea elasticitatii tesuturilor, precum si o senzatie de piele neteda si extrem de catifelata.
Sarea minerala originira de la Marea Moarta, un exfoliant natural, curata porii pielii si o imbunatateste cu o combinatie unica de minerale naturale, in timp ce ii confera hidratarea atat de necesara si obligatorie, precum si o textura de invidiat, actionand delicat la nivelul pielii.
Uleiurile esentiale, cu rol de ingrijire a pielii, refac structura lipidica naturala a pielii, avand totodata si rol reechilibrant si de reimprospatare, conferindu-i o frumusete si un parfum de invidiat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.