Setari Cookie-uri

Masti tonifiante cu fructe de toamna

Masca pe baza de mar este potrivita pentru toate tipurile de ten. Se ia un sfert de mar foarte copt, se curata de coaja si se da prin razatoare sau se piseaza cu furculita. Ulterior se adauga o lingurita de ovaz si o lingurita de miere. Se amesteca bine ingredientele, iar pasta se intinde pe suprafata tenului si pe gat.

Masca cu struguri

Se bate spuma un albus de ou, se zdrobesc mai multe boabe de struguri. Intr-un vas, se amesteca 2 linguri de pulpa de struguri cu albusul batut spuma si amestecul se intinde pe suprafata tenului si pe cea a gatului. Se lasa sa actioneze timp de 15-20 minute si apoi se clateste cu apa rece.

Pentru ca pielea sa fie hidratata consuma o cantitate cat mai mare de apa sau ceai verde care este bogat in antioxidanti. Consuma de asemenea legume si fructe cu coaja galbena, portocalie sau verde- negru (sunt bogate in betacaroten), alimente ce contin acizi grasi omega, foloseste ulei de masline in stare cruda in salate si evita cafeina, alcoolul, tigarile si mancarea uscata. Dimineata nu ar strica sa adaugi in paharul cu apa sucul provenind de la un sfert de lamaie. Cunoscut pentru efectul sau de calmare a tenului si eficient in tratarea tenului uscat este si sucul de aloe vera.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.