Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate sfaturi de sanatate!

Corpul omenesc este fascinant, format din milioane de sisteme de celule ce nu pot fi vazute cu ochiul liber, dar cu puteri nelimitate - care contribuie in mod egal, inseparabile la buna functionare a organismului. Totusi, pe cat de fascinant e corpul uman, pastrarea lui in stare buna, adica sanatos, este una dintre cele mai mari provocari si necesitati. Si cum economia si sistemele de sanatate mondiale par a se prabusi, oamenii apeleaza, din nou, ca la inceputuri, la intuitie si ingeniozitate cand vine vorba de pastrarea sanatatii.

Oprirea unei sangerari

Oprirea unei sangerari

Ingrijirea unei rani nu inseamna doar curatarea ei, dar si prevenirea unei sangerari abundente. Presiunea pe rana este o buna metoda de a opri sangerarea, insa mai exista una de care, probabil, nu ati mai auzit pana acum: PIPERUL NEGRU.

Dr. Roberta Lee, vicepresedintele departamentului de medicina integrativa din cadrul Centrului Beth Israel, ne recomanda sa curatam rana cu apa rece (si sapun, daca vine vorba despre macelari care s-au taiat in timpul prelucrarii carnii) si apoi sa presaram piper negru pe rana si apoi sa o presam.

Acest condiment este un veritabil antiseptic, analgezic si cu puteri antibacteriene. In plus, nu trebuie sa va temeti de durere, nu pisca deloc, comparativ cu sarea.

Sursa foto: en.wikipedia.org/wiki/File:Spilled_Pepper.jpg

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.