Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate sfaturi de sanatate!

Corpul omenesc este fascinant, format din milioane de sisteme de celule ce nu pot fi vazute cu ochiul liber, dar cu puteri nelimitate - care contribuie in mod egal, inseparabile la buna functionare a organismului. Totusi, pe cat de fascinant e corpul uman, pastrarea lui in stare buna, adica sanatos, este una dintre cele mai mari provocari si necesitati. Si cum economia si sistemele de sanatate mondiale par a se prabusi, oamenii apeleaza, din nou, ca la inceputuri, la intuitie si ingeniozitate cand vine vorba de pastrarea sanatatii.

Dezinfectarea unei rani

Dezinfectarea unei rani

Cand oamenii se taie sau se ranesc, folosesc, de obicei, apa oxigenata ( peroxid de hidrogen) pentru a curata plagile. In timp ce aceasta chimicala este un foarte bun dezinfectant, ar trebui sa stiti, totusi, ca poate opri vindecarea ranii.

Ei bine, mai exista o metoda de a curata ranile: MIEREA. Desi va vine greu sa credeti, potrivit Arhivelor Chirurgiei, mierea are foarte multe proprietati antibacteriene si poate distruge cele mai multe tulpini de bacterie, comparativ cu alte dezinfectante - aflam de la 9am.ro.

Puneti putina miere pe rana si apoi un pansament, iar plaga se va vindeca mult mai repede decat in mod normal.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.