Cimbrul – beneficii si proprietati terapeutice

Cimbrul – beneficii si proprietati terapeutice

Un excelent condiment care poate fi folosit aproape in toate preparatele: salate, fripturi, paste, pilaf, ciorbe, supe, sarmale, antreuri etc. Cimbrul este bogat in vitamine si minerale, dar si in substante antioxidante care lupta impotriva cancerului. Astfel in cimbru se regasesc nutrienti precum: vitamine din complexul B, zilnc, vitamina D, vitamina C, fier, magneziu, calciu in cantitati mici, aminoacizi si seleniu, precum si fibre si proteine vegetale. Cimbrul este considerat un adevarat panaceu fiind util in afectiuni precum: astm, raceli, gripa, laringite, dureri in gat, rinite, infectii, tulburari ale virilitatii barbatilor, afectiuni digestive, depresie etc.
Cititi mai multe informatii in articolul: 10 beneficii ale cimbrului

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Foto: sxc.hu

Cum prepari ulei de ardei iute?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: