Setari Cookie-uri

10 Remedii BIO pentru detoxifierea si cresterea tonusului organelor interne

Toxinele acumulate in organism trebuie eliminate periodic, de aceea curele de detoxifiere sunt recomandate in fiecare anotimp. Daca nu doresti sa tii o dieta de detoxifiere, atunci poti alege unul din produsele detoxifiante, usor de administrat si la preturi avantajoase.

Aloe Vera- suc

Aloe Vera- suc

Produs disponibil in magazinele CufarulNaturii.ro

Datorita compozitiei naturale, sucul de Aloe Vera joaca un rol important in detoxifierea si regenerarea organismului. Intareste sistemul imunitar si accelereaza metabolismul, fiind un sprijin real al sistemului circulator si cardio-vascular. Elimina oboseala si confera energie. Sucul de Aloe Vera actioneaza pe doua cai: interna si externa.
La nivel intern, favorizeaza absorbtia alimentelor si imbunatateste digestia. Se recomanda utilizarea lui in problemele gastrice, renale, benefic in indigestie, ulcer, acid la stomac, constipatie, balonare, precum si in sindromul colonului iritat.
La nivel extern, sucul de Aloe Vera stimuleaza regenerarea celulara, hidrateaza, tonifica si intinereste pielea. Grabeste vindecarea ranilor, iritatiilor, arsurilor, leziunilor. Datorita efectului imunostimulator din planta de aloe vera care are un rol dezinfectant, antiseptic si antiinflamator, protejeaza impotriva alergiilor si infectiilor.
Amelioreaza cu succes durerile de muschi si articulatii, sprijina mobilitatea musculara, fiind benefic si in cazul artritelor. Datorita efectelor terapeutice pe care Aloe Vera le are, starea generala a organismului se va imbunatati considerabil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.