Setari Cookie-uri

5 Uleiuri cu proprietati terapeutice pe care sa le introduci in meniul tau

Obisnuiesti sa consumi in special ulei de floarea-soarelui sau de masline? Iti propunem sa incerci si aceste uleiuri presate la rece, deosebit de gustoase si cu proprietati terapeutice.

Ulei de catina

Beneficiile Uleiului de catina

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Un produs cu numeroase beneficii asupra organismului, atat la nivel intern, cat si la nivel extern, singurul produs natural recunoscut pentru activitatea de protectie impotriva radiatiilor solare sau de alta natura.
Incetineste procesele de imbatranire si prevene aparitiei cancerului, este un tonic general in situatii de stres, imunomodulator, are activitate deosebita in hepatite cronice, afectiuni uro-genitale, afectiuni neurologice si psihice si un rol exceptional in stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare (hemeralopie, prezbitism, keratomalacie, miopie, astigmatism, hipermetropie, glaucom, cataracta) prin continutul mare in caroten.
Este un adjuvant in tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice (psoriazis, LED forme cutanate), afectiuni ORL cu componenta atrofica si inflamatorie, afectiuni cardio-vasculare fiind un bun protector coronarian, afectiuni ale aparatului digestiv.

Citește și:

Foto: uleiuri - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.