Beneficiile uleiului de AZALEE

Beneficiile uleiului de AZALEE

Uleiul esential este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Proprietati: utilizat in principal ca parfumant, calmant al durerilor reumatismale, calmant pentru persoanele sensibile la variatiile conditiilor atmosferice, relaxant spiritual in aromaterapie. Recomandari: parfumarea produselor cosmetic, formularea apelor de toaleta, relaxare si meditatie, parfumarea ambientului, masaje si bai senzuale. In cosmetica: ca ingredient parfumant in compozitii cosmetice dedicate ingrijirii tenului si corpului in concentratie uzuala de 0.5-2%. Ca ingredient in formularea parfumurilor, deodorantelor, apelor de toaleta. In candela sau vaporizator pentru favorizarea meditatiei si relaxarii sau pentru parfumarea ambientului.

Topul greselilor care pot afecta mersul. Purtarea tocurilor se numara printre acestea
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: