Setari Cookie-uri

10 Carti despre diete care iti vor schimba viata

Alimentatia corecta iti poate schimba ori salva viata si te poate vindeca de boli! Iti propunem 10 carti pe care ar trebui sa le citesti, carti ce iti vor intregi cunostintele nutritionale si te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri!

Dieta Montignac

Dieta Montignac

Puteti sa va imaginati o dieta in care va e permis sa mancati ciocolata? Ei bine, aceasta dieta exista si poarta numele lui Michel Montignac, devenit celebru in anii '90 datorita teoriilor lui inovatoare privind metodele de slabit. Inainte de toate, ni se demonstreaza ca nu este necesar sa ne abtinem de la mancare pentru a slabi. Secretul consta in combinarea alimentelor in functie de continutul lor de glucide, lipide si proteine.
Cele doua reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumita dieta, sunt sa mancam trei mese pe zi si sa nu amestecam la aceeasi masa glucidele cu lipidele. Ne sunt oferite retete ilustrate color si nenumarate sfaturi utile pentru punerea in aplicare a principiilor enuntate.
Vanduta in 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci si un mod de viata, mai sanatos.
Afla aici cum poti achizitiona cartea.

Citește și:

Pret: 48.67 lei

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.