Setari Cookie-uri

10 Produse moderne de ingrijire si relaxare

Iti propunem o serie de produse pentru ingrijire si relaxare care iti vor imbunatati sanatatea si pe care le poti utiliza pe termen lung.

Computer pentru antrenament

Computer pentru antrenament

Pentru detalii si comanda accesati ClickShop.ro

Pentru cei care practica atletismul în scop recreativ si care necesita caracteristici de ritm cardiac si temporizare.

- Va ajuta sa va antrenati la intensitatea corecta cu zonele de sport personale
- Testul Polar Fitness masoara gradul dumneavoastra de încadrare în exercitiile fitness de tip aerobic si va face cunoscut progresul
- Afiseaza caloriile arse

- Creati exercitii la intervale coordonate pe baza timpului, a ritmului cardiac, a vitezei/ritmului sau distantei cu pâna la trei cronometre corelate sau distante si pâna la trei zone target.
- Caracteristica de blocare zona va ajuta sa acumulati o anumita intensitate. Puteti fie bloca o zona înaintea unei sesiuni de antrenament sau în timpul acesteia prin apasarea unui buton când va aflati în zona dorita.
- Display-uri personalizate - doua linii: Aceasta caracteristica va permite sa configurati display-urile calculatorului de antrenament pentru a prezenta informatiile de care aveti nevoie în timpul sesiunii de antrenament. Configurati display-urile fie în calculatorul de antrenament, fie în software-ul ProTrainer 5.
- HeartTouch - unitate pentru incheietura cu operare fara buton: Când HeartTouch este activat, diversele informatii despre antrenament în timpul antrenamentului pot fi accesate fara apasarea butoanelor, de exemplu, când manusile fac ca apasarea butoanelor sa fie dificila, apropiind calculatorul de antrenament de emitator.
- Indicator grafic al zonei target: Aceasta caracteristica indica grafic pe afisaj zona în care va aflati în timpul unei sesiuni de antrenament, ajutându-va sa ramâneti în zona de intensitate dorita.
- Indicator zona: Indicatorul zona este un simbol vizibil si mobil pe display-ul calculatorului de antrenament, care indica daca va aflati în interiorul zonei target presetate. Aceasta caracteristica va permite sa ajungeti la tintele dorite de intensitate/ritm/viteza/cadenta.
- Inregistrare tur automata: Cu aceasta caracteristica puteti regla calculatorul de antrenament sa parcurga tururi pe baza distantei presetate, de exemplu, la fiecare 1 km.
- Intervale cronometrate bazate pe timp si distanta: Folositi intervalele cronometrate, de exemplu, ca instrument pentru antrenament pentru a afla când sa comutati de la o perioada cu exercitii mai dure la una cu exercitii mai usoare si invers. Intervalele cronometrate se pot baza pe timp sau distanta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.