Kudika
7 Ianuarie 2013

Astrele aduc vesti imbucuratoare pentru majoritatea zodiilor in privinta sanatatii. Daca din punct de vedere fizic mai apar probleme ici-colo, din punct de vedere psihic insa majoritatea nativilor se vor bucura de un tonus excelent si o energie molipsitoare!

Horoscopul Saptamanal al Sanatatii: Zodia Rac

Horoscopul Saptamanal al Sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac sufera in aceasta saptamana, din punct de vedere psihic si emotional, stari diverse precum entuziasm, speranta, nemultumire, teama, irascibilitate. Iar toate aceste manifestari interioare se pare, conform cerului astrologic, ca sunt legate in special de cei dragi, de relatia cu acestia, dar si de asteptarile pe care un nativ Rac le are fata de cei pe care ii iubeste. Asadar este posibil ca la finalul acestei saptamani sa va simtiti usor epuizati.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 2-8 iunie

Fizic, in ciuda exceselor alimentare facute in ultima perioada, astrele nu aduc riscuri pentru sanatate. Organismul vostru prezinta multa energie si putere de regenerare, avand o rezistenta buna. Sunt sensibilizate in aceasta saptamana organe precum: ficat, vezica biliara, pancreas. Cei care sufera de o afectiune a acestor organe trebuie sa fie prudenti si sa urmeze intocmai tratamentul sugerat de medic.

Sfatul astrologului: Incercati sa ganditi pozitiv, chiar daca aveti tendinta de a dramatiza lucrurile.

Iti recomandam si:

Pentru cine bat clopotele iubirii in 2013? Top 3 zodii care isi traiesc iubirea karmica in 2013

Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile

Horoscop numerologic pentru anul 2013!

Alfabetul Dragostei pe care orice cuplu ar trebui sa il invete!

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 10-16 martie

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: