Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Gemeni

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Gemeni

Anul acesta sanatatea este direct implicata in cerul astral al nativilor Gemeni prin prezenta planetei Saturn, aceasta raspunzand de imunitatea organismului, dar si de piele, par, unghii, articulatii, dinti. Se recomanda sa adoptati tratamente de intarire a imunitatii, sa nu refuzati vaccinarile, caci organismul vostru este sensibilizat. Exista risc de infectii frecvente, de tulburari de somn, de afectiuni metabolice, cutanate, articulare, osoase, stomatologice etc. Aceste afectiuni, daca le lasati sa apara, nu par grave conform predispozitiilor astrale, dar sunt suficient de suparatoare cat sa va strice buna dispozitie. De aceea este recomandat ca anul acesta sa va protejati sanatatea si sa mergeti la medic macar pentru analizele de rutina.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii psihice intregul cer astral este bine aspectat. Aveti energie, creativitate, rezistenta in fata stresului, un tonus fantastic si mult, mult optimism.

Sfatul astrologului: nu va neglijati niciun simptom si mergeti la medic (inclusiv la stomatolog) pentru analizele de rutina.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.