Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Leu

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Leu

Pentru nativii Leu se anunta un an 2013 linistit din punct de vedere al sanatatii. Astrele nu va predispun la riscuri majore de sanatate, nici la agravarea unor boli preexistene, cel putin simptomatic.

Exista insa un risc pentru toate acele boli care debuteaza sau avanseaza silentios, fara simptome clare, evidente, motiv pentru care astrologul recomanda sa faceti periodic analizele de rutina, este posibil sa depistati ceva de care nici nu aveati habar. O astfel de afectiune silentioasa este bine a fi depistata din timp, pentru a exista toate sansele de vindecare.

Din punct de vedere al sanatatii psihice si emotionale anul 2013 este muninat pentru voi, dragi nativi Leu. Un an in care va veti putea pune in lumina abilitatile, talentele, deprinderile, este un an al maturizarii carierei voastre, gasind astfel prilejul de a face si de a pune in valoare ceea ce va place mai mult, ce stiti mai bine. Aveti un tonus intelectual bun, sunteti optimisti si rezistati cu usurinta in fata stresului. Aveti grija insa la suprasolicitare si neglijarea orelor de odihna.

Citește și:

Sfatul astrologului: chiar daca nu va place sa mergeti la medic, anul acesta este indicat sa faceti macar analizele de rutina.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.