Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Balanta

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Balanta

Nativii Balanta stiu deja ca viata lor e tumultoasa, ca oricand apar schimbari de situatie neaspetate, ca mereu isi fac loc intamplari neobisnuite in viata lor, mai placute sau mai putin placute, dar in ansamblu viata lor se contureaza frumos si productiv. In tot acest tablou astral al vietii caracteristic nativilor Balanta, imaginati-va ca anul 2013 vine sa accentueze tot ceea ce este ciudat, dar nu neaparat rau.

Aceasta tentinda spre neasteptat si neobisnuit se va manifesta si in sfera sanatatii. Fie este vorba de comportamnete neobisnuite, pofte nemaiavute, reactii ciudate ale organismului la stimulii obisnuiti, fie este vorba despre boli imprevizibile, neasteptate, dar nu neapart grave. Daca apar, aceste afectiuni "ciudate" pot fi greu de diagnisticat si pentru medici, daca nu sunt caracteristice varstei, sexului, stilului de viata pe care il are un nativ Balanta. Prin urmare si pentru voi, dragi nativi Balanta, sunt indicate cu precadere in 2013 analizele uzuale, periodice, care va ajuta sa depistati precoce o posibila tulburare. Nu va neglijati alimentatia si odihna, caci va fi un an solicitant si trebuie sa va protejati resursele energetice.

Citește și:

Sfatul astrologului: mizati pe intuitie, al saselea simt este foarte ascutit in acest an.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.