Setari Cookie-uri

10 Carti despre NUTRITIE care iti vor schimba alegerile in VIATA

Aceste carti te vor ajuta sa intelegi mai bine continutul alimentelor, dar si nevoile reale ale corpului uman. Vei descoperi informatii despre preventie si vindecare prin alimentatie, dar si opinii de specialitate care iti vor schimba radical alegerile nutritionale in viata.

Hrana vie. O speranta pentru fiecare

Hrana vie. O speranta pentru fiecare

Cartea este disponibila aici

Alimentele nefierte pot contribui la vindecarea sau ameliorarea multor boli ale civilizatiei. Pana in prezent, medicii si pacientii au avut multe rezultate pozitive aplicand terapia cu cruditati, in special in cazul bolilor cronice ca reumatismul, diabetul, bolile de piele, bolile aparatului cardio-vascular, cancerul sau scleroza multipla.
Numeroase studii, activitatea de multi ani a medicilor de specialitate si experientele pozitive ale multor oameni confirma faptul ca, alaturi de alte masuri, consumul de cruditati reprezinta o importanta terapie de baza. Nicio alta terapie nu poate influenta atat de profund metabolismul ca terapia nutritionala.
Cartea Hrana vie ofera acces usor la principiile de baza ale alimentatiei naturiste. Ernst Gunter dovedeste ca cruditatile previn imbolnavirea organismului si vindeca numeroase maladii, inclusiv cancerul. Cartea contine concluziile autorului despre alimentele sanatoase si nesanatoase, retete de hrana vie si numeroase sfaturi menite sa aduca un plus calitatii vietii si sa vindece problemele de sanatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.