10 Carti despre NUTRITIE care iti vor schimba alegerile in VIATA

10 Carti despre NUTRITIE care iti vor schimba alegerile in VIATA
Kudika
25 Aprilie 2014

Aceste carti te vor ajuta sa intelegi mai bine continutul alimentelor, dar si nevoile reale ale corpului uman. Vei descoperi informatii despre preventie si vindecare prin alimentatie, dar si opinii de specialitate care iti vor schimba radical alegerile nutritionale in viata.

Hrana pentru viata. Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii

Hrana pentru viata. Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii

Cartea este disponibila aici

Ghidul fiecaruia prin viata ar trebui sa fie simplitatea si masura, pentru ca viata, in esenta ei, este simpla, dar noi nu am facut decat sa ne indepartam de ea in atatea secole de civilizatie. Nu trebuie decat, dand la o parte obisnuintele, sa ne aplecam asupra noastra si sa vedem de ce anume avem nevoie cu adevarat.

Atitudinea noastra mentala si alimentatia pot fi cauza multor boli. De multe ori intuim aceasta legatura, dar preferam totusi sa o ignoram, pentru ca este mai comod si mai simplu sa luam o pastila si sa stergem disconfortul decat sa schimbam ceva in noi.

Hrana pentru viata ofera informatii clare despre cum se petrec lucrurile in corpul nostru, care sunt procesele si mecanismele care ne fac sa ne simtim obositi, aparent fara motiv, sau, dimpotriva, sa ne simtim bine, plini de viata si energie.

Exista cateva obiective clare ale programului de nutritie, cel mai important fiind detoxifierea. Cat de importanta este aceasta intr-o societate bazata pe consum, in care nu mai conteaza nevoile reale, ci doar cat de mult ne putem oferi, ne dam seama dupa cat de mult auzim cuvantul "boala" in jurul nostru.
La fel de importanta este economisirea energiei de care dispunem si sporirea ei. Starea de echilibru spre care fiecare tindem se bazeaza si pe energia noastra, de gestionarea careia suntem raspunzatori. Un aspect deloc de neglijat este orientarea acestei energii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri