Setari Cookie-uri

ALERGIILE: 5 Tratamente pe baza de plante

Alergiile nu iti dau pace si nu mai suporti senzatia de disconfort? Iti propunem cateva tratamente eficiente pe baza de plante, pe care merita sa le incerci.

Alergocalm

Alergocalm

Produsul este disponibil AICI

ALERGOCALM este un produs natural recomandat atat pentrudesensibilizarea organismului fata de substantele alergizante, cat si pentru reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica.
Contribuie la
- reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi
- detoxifierea organismului
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
DESPRE ALERGII:
Alergia este o reactie de hipersensibilitate initiata prin mecanisme imunologice si consta intr-un raspuns exagerat al sistemului imunitar la anumite substante externe, care in mod normal nu produc modificari patologice in organism, numite alergeni. Alergiile pot fi provocate de: alimente, praf, polen, par de animale, spori de mucegai, detergenti, medicamente, produse cosmetice, intepaturi de insecte etc.
Reactiile alergice pot fi usoare (manifestate prin eruptii cutanate, mancarimi, inrosirea pielii) sau severe (manifestate prin bronhoconstrictie, edem laringian, soc anafilactic). Din acest motiv este necesar sa prevenim instalarea sau agravarea alergiilor, prin administrarea de produse din plante, lipsite de efecte adverse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.