Setari Cookie-uri

7 Tratamente naturiste care te LASA de FUMAT

Vrei sa renunti la fumat, insa ti se pare foarte greu? Poti apela la tratamentele naturiste care fac ca gustul tigarii sa devina neplacut, iar pofta de fumat sa scada. Iti propunem 7 metode adjuvante pentru a reusit in lupta cu dependenta de fumat.

Tutun Stop

Tutun Stop

Disponibil online AICI

Actiuni:

Produsul este destinat fumatorilor, pe de o parte, pentru proprietatile de inhibare a dorintei de a fuma, si pe de alta parte pentru mentinerea integritatii functiilor fiziologice ale organismului la persoanele dependente de fumat. Protejeaza celula hepatica, imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice; este un bun protector coronarian si antiaterosclerotic. Poseda o pronuntata activitate antioxidanta si incetineste procesul de imbatranire a organismului prin captarea radicalilor liberi superoxidici.

Suplimentul naturist Tutun Stop are rol antitoxic prin facilitarea eliminarii toxinelor din organism, protejeaza mucoasa gastrica impotriva efectelor ulcerogene ale toxinelor din tutun; este tonifiant general si are actiune nespecifica a sistemului imunitar, de crestere a rezistentei in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, bronsite acute si cronice cu tuse insotita de expectoratie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.