Setari Cookie-uri

5 Carti cu... efecte MEDICALE pe care merita sa le citesti

Daca vrei sa inveti a uita de griji, daca iti doresti cele mai sanatoase retete de sucuri naturale, daca nici nu gandeai ca mangaierile sunt o cale de vindecare ori daca aveai curiozitatea de a cunoaste mai multe privind reflexoterapia, atunci este cazul sa descoperi recomandarile noastre din paginile acestui articol.

Postul cu sucuri naturale si detoxifierea

Postul cu sucuri naturale si detoxifierea

Cartea este disponibila AICI

Corpul omului are o capacitate incredibila de a se vindeca si de a trai multi ani. El este dotat cu o inteligenta mai puternica decat orice medicament sau bisturiu al unui doctor. Postul ofera corpului tau o binemeritata vacanta de care acesta are nevoie pentru a se reface. Puterea cu care a fost inzestrat poate sa-l si vindece. Postul si terapia cu sucuri va reface sanatatea din interior. Aceasta carte va arata cum sa eliberati aceasta putere si cum sa o integrati stilului dumneavoastra de viata modern. Este mai simplu decat va imaginati.
Postind chiar si o singura zi pe saptamana, furnizati organismului dvs. 50 de zile de intinerire pe an. Oferiti-va dvs. si celulelor dvs. sansa de a va curata organismul, de a-l hrani, intineri si vindeca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.