5 Lecturi care iti fac viata mai frumoasa si mai sanatoasa

5 Lecturi care iti fac viata mai frumoasa si mai sanatoasa

Alege echilibrul spiritual, lasa-te ghidata de profesionisti si descopera cele mai bune sfaturi de sanatate in aceste 5 lecturi alese cu grija, pentru tine.

Tratat de mangaieri

Tratat de mangaieri

Cartea este disponibila in Librariile Elefant.ro

Ce fac de obicei oamenii pe care-i copleseste plictiseala? Opteaza pentru una dintre urmatoarele solutii:
• Schimba partenerul. Din pacate, lucrul acesta rareori se intampla fara durere si dezastru […]
• Se resemneaza sa traiasca fara fericire erotica. Viata, fara-ndoiala, posibila daca sentimentele sunt puternice, desi acestea risca sa-si piarda din intensitate o data cu dorinta […]
• Regenereaza si reinnoiesc schimburile corporale, astfel incat sa mentina interesul partenerului si sa-i sustina placerea. Este vorba despre infinita variatie a mangaierilor, astfel incat, dupa cum se spunea in Kama Sutra, partenerul sa se simta de parca ar fi cu treizeci si doua de femei diferite sau, reciproc, partenera cu treizeci si doi de barbati diferiti. Iar pentru ca acestei reinnoiri sa i se ofere toate sansele, de ce sa nu apelam la tratate?
Pentru a hrani imaginatia cititorilor, autorul ii invita la un parcurs senzual al intregului corp (de exemplu el prezinta douazeci si opt de tipuri diferite de a saruta si treizeci si sapte de moduri de a mangaia). Mangaierile pot oferi placeri infinite fiind minunate expresii ale artei de a iubi. Intotdeauna fericirea amantilor ia forma subtila a mangaierilor. Dr Gerard Leleu este specializat in psihoterapia cuplului.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri