Kudika
6 Mai 2015

Aceste carti exprima pe intelesul tuturor criteriile de baza ale unei alimentatii sanatoase si un stil de viata asa cum ar trebui sa avem cu totii.

Crezi ca stii ce bei?

Crezi ca stii ce bei?

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Dieta Zona
Invatand ce fel de lichide trebuie sa consumam si modul in care trebuie sa le consumam, de fapt aderam la una dintre cele mai puternice metode de profilaxie a bolilor si la cea mai eficienta terapie si anume - Terapia prin Hidratare. In acest mod vom reusi sa incetinim chiar si procesele imbataanirii si aparitia bolilor asociate cu imbataanirea.
Astazi multi tineri sunt deja bataani, bolile cronice aparand la varste din ce in ce mai fragede, iar una dintre cele mai importante cauze este ignorarea hidratarii fiziologice a organismului.
Deshidratarea corpului este un proces care insoteste inaintarea in varsta: la nastere corpul contine o cantitate mare de apa (>75%), apoi in perioada adulta continutul de apa scade la aproximativ 65%, pentru ca mai apoi la batranete corpul sa devina si mai deshidratat, continand mai putin de 60% apa din greutatea lui.

Dieta DASH. Cum sa-ti reduci tensiunea arteriala si colesterolul fara medicamente
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: