Setari Cookie-uri

TOP 7 Cele mai bune carti despre DIETE si alimentatie sanatoasa pe care sa le citesti

Aceste carti exprima pe intelesul tuturor criteriile de baza ale unei alimentatii sanatoase si un stil de viata asa cum ar trebui sa avem cu totii.

Studiul China

Studiul China

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

In ciuda masurilor luate, sanatatea Americii se degradeaza de la o zi la alta. Desi cheltuim mai multi bani pe cap de locuitor pentru ingrijirea sanatatii decat orice alta societate din lume, doua treimi dintre americani sunt supraponderali, iar peste 15 milioane sunt diabetici, numarul lor crescand cu mare viteza. Bolile de inima au o incidenta la fel de mare ca acum treizeci de ani, iar razboiul impotriva cancerului, declansat in anii ‘70, s-a dovedit a fi un esec lamentabil. Jumatate din americani au o problema de sanatate care necesita prescrierea de medicamente in fiecare saptamana, si peste 100 de milioane de americani au valori prea mari ale colesterolului.

Pentru ca lucrurile sa fie si mai rele, copiii si tinerii americani tind sa se imbolnaveasca incepand de la varste din ce in ce mai fragede. O treime din copiii americani sunt supraponderali sau prezinta riscul de a deveni supraponderali. Un numar din ce in ce mai mare dintre ei cad prada unei forme de diabet care pana nu demult putea fi gasita numai la adulti, dupa care sunt indopati cu medicamente.

Citește și:

Iar cauza tuturor acestor probleme este de fiecare data aceeasi: masa de dimineata, masa de pranz si masa de seara.

Studiul China prezinta un mesaj clar si concis de speranta, risipind multe mituri si dezinformari legate de starea de sanatate. Daca doresti sa fii sanatos, schimba-ti dieta alimentara.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.