Setari Cookie-uri

5 Carti despre sanatate pe care merita sa le citesti

Nutritie, miscare si cele mai comune boli care ne ameninta - acestea sunt subiectele pe care le gasim abordate de catre profesionisti in aceste carti.

Antrenamentul condamnatilor

Antrenamentul condamnatilor

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Dupa ce-si petrece peste doua decenii din viata in cateva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publica aceasta carte cu un subiect de exceptie, care devine instantaneu best-seller. Autorul demonstreaza ca poti obtine rezultate extraordinare in sport fara ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ti propriul corp, reinviind asa-numitul antrenament calistenic.

Bazandu-se pe propria experienta acumulata in regimul de detentie si folosindu-si creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cat de simplu, pe atat de eficient, care ofera tuturor un gen de pregatire fizica cu beneficii garantate asupra sanatatii si cu performante incredibile. Demn de mentionat este faptul ca spre deosebire de izolarea muschilor, pe care o realizeaza exercitiile cu greutati si aparate, exercitiile cu propria greutate te transforma intr-un intreg, intr-o masinarie complexa si rezistenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.