Setari Cookie-uri

5 CELE MAI BUNE suplimente pentru DETOXIFIEREA colonului

Aceste suplimente sunt recunoscute si apreciate de catre consumatori pentru efectele lor puternic detoxifiante si stimulente ale functiilor digestive.

Coloncleanse

Coloncleans

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Formula de curatire a intestinului gros curata sistemul intestinal de depunerile de substante toxice, si datorita preparatului din ierburi impiedica formarea noilor depuneri. Produsul Formula de curatire a intestinului gros este un detoxifiant natural cu gust de portocale
Formula de curatire a intestinului gros Colon curata sistemul intestinal de depunerile de substante toxice, si datorita preparatului din ierburi impiedica formarea noilor depuneri.
Utilizarea continua a Formulei de curatare a intestinului gros Colon protejeaza organele digestive de infundari cu mucozitati, substante toxice si cu excretii. Preparatul Colon ajuta la mentinerea intestinelor in stare curata, precum si la circulatia eficienta si libera a excrementelor.
In plus, preparatul mentine sanatatea florei intestinale, ajuta la evacuarea substantelor toxice, iar prin circulatia si absorbtia lichidelor, contribuie la deprinderea excrementelor toxice si la evacuarea acestora din locurile ascunse ale intestinelor. Un sistem intestinal curat impiedica supravietuirea pe excrementele umane a bacteriilor daunatoare si a parazitilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.