Setari Cookie-uri

10 Carti pentru VACANTA care iti pot schimba VIATA

Iti recomandam sa citesti in vacanta/concediu carti premiate si apreciate in lumea intreaga. Aceste carti iti pot schimba viata, iti pot face obiceiurile mai bune si te pot ajuta sa iti gasesti propriul echilibru. Este o placere sa le citesti si merita un loc in... valiza ta.

Distruge-ti obiceiurile nocive. Cum sa-ti determini mintea sa lucreze in favoarea ta - Joe Dispenza

Distruge-ti obiceiurile nocive. Cum sa-ti determini mintea sa lucreze in favoarea ta - Joe Dispenza

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro - pret 24,85 lei

Aceasta lucrare, de referinta in domeniul sau, ne dezvaluie secretele campului cuantic si forta care exista intre noi si Univers. Conform celor mai noi studii, gandul poate fi transformat in realitate, cu conditia intelegerii adecvate a puterii de care dispunem. Felul de a fi, obiceiurile nocive, sentimentele toxice, toate acestea pot fi lasate in urma. Ne putem transforma propria identitate, de la celula nervoasa si pana la gene. Suntem creatorii propriului destin, ajutati de o forta universala pe care trebuie doar sa o descoperim - sa intelegem cum patrunde aceasta prin portalul campului cuantic, salasul tuturor posibilitatilor.
Postulatul cartii de fata evidentiaza ideea ca niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic sa ramana acelasi, legat pe viata de un anumit mod de a fi. O noua stiinta ia nastere pentru a veni in ajutorul oamenilor si pentru a-i sustine in crearea realitatii pe care si-o doresc. Conceputa ca o incursiune multidisciplinara in tainele creierului uman, lucrarea de fata cuprinde informatii de ultima ora, validate stiintific, precum si dovezi care spulbera mituri si metode concrete prin care fiecare isi poate crea o noua realitate personala. Autorul cartii, Joe Dispenza, cercetator si doctor in chiropractica, face conexiuni intre domenii precum fizica cuantica, neurostiinte, biologie si genetica - pentru a arata cat de multe lucruri sunt cu adevarat posibile si la indemana oricui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.