Setari Cookie-uri

5 Ajutoare NATURISTE pentru detoxifierea organismului

Va propunem cateva adjuvante BIO si ecologice in detoxifierea organismului. Aceste tratamente naturiste actioneaza diferit, de aceea va recomandam sa le alegeti pe cele care considerati ca sunt mai potrivite pentru voi.

Detox Mix Natural (Fitness)

Detox Mix Natural (Fitness)

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Amestec de seminte, tarate, condimente si argila.
Ingrediente: seminte de in 56%, Tarate de psyllium 29%, condimente 12%(chimen, coriandru, oregano, patrunjel), argila 3%.
Produs alimentar bogat in fibre.
Fibrele insolubile atunci cand sunt consumate cu mult lichid cresc in volum de 20-30 ori prin absorbtie de apa, sustinand astfel activitatea intestinala. Condimentele au rol depurativ, pot combate balonarea, ajuta la eliminarea gazelor iar argila elimina toxinele din corp si previne problemele de digestie.
Mod de folosire: nu se consuma ca atare. Se consuma in amestec de iaurt sau suc (15g cu 350ml de lichid) sau se poate adauga in diferite preparate(supe, budinci, salate, mancaruri: 15g la 500g preparat), pentru a completa cantitatea de fibre.
Important: in timpul folosirii de fibre se consuma cel putin 2.5 litri de lichide pe zi avand grija ca cel putin 300ml de lichid sa fie baut imediat dupa consumul de Detox Mix Fitness.
Dupa prepararea amestecului trebuie consumat imediat. Poate fi consumat dimineata sau seara, inainte sau in timpul mesei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.