10 Carti SPIRITUALE care iti vor schimba VIATA

10 Carti SPIRITUALE care iti vor schimba VIATA
Kudika
5 Noiembrie 2013

Descopera cele mai apreciate lecturi spirituale, scrise de terapeuti si psihologi cu renume mondial.

Vindecarea incepe in interior. Transforma-ti viata prin puterea prezentei

Vindecarea incepe in interior. Transforma-ti viata prin puterea prezentei

Carte disponibila in librariile Elefant.ro

Nu exista decat un singur fel de vindecare: aceea care vine din interior si care presupune o transformare a constiintei. Un alt cuvant pentru „vindecare“ ar putea fi „intregire“. Presupune a deveni constienti de integralitatea Fiintei noastre. De aceea cheile adevaratei vindecari sunt intotdeauna la noi insine. Orice fel de alta vindecare este doar o imbunatatire temporara a sanatatii, fizice, energetice, emotionale sau psihice, caci radacinile oricarei alterari a acesteia se afla in modul in care ne raportam la tot ce exista. Vindecarea, deci, este un proces spiritual si presupune o evolutie, o revelatie despre Sine. O transformare profunda.
Doctorul Richard Moss este un practician. Este un om care a trait Revelatia si, de foarte multi ani deja, conduce grupuri de oameni, in intreaga lume, catre trairea vindecarii interioare. Este unul dintre iluminatii acestor timpuri esentiale pentru Umanitate. Practica sa nu vine din carti, ci invers: cartile sale sunt rezultatul trairii directe a Revelatiei. Calea sa este una a Prezentei, a iesirii din Ego, a constientizarii nivelurilor Constiintei. Este unul dintre marii Maestrii ai epocii contemporane.
Aceasta este una dintre cartile esentiale pentru toti exploratorii constiintei, pe orice nivel s-ar afla. Face parte din bibliografia fundamentala a Calatoriei Inimii. Orice cautator al divinitatii interioare ar trebui sa o aiba pe noptiera si oricine a experientat vreodata o calatorie de constiinta extinsa va gasi in ea perspective care sa aduca semnificatii noi, propriilor experiente.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri