Setari Cookie-uri

Orgasmatronul - masinaria care iti intensifica orgasmul

Una dintre cele mai ciudate inventii ale tuturor timpurilor este "Orgasmatronul"- o masinarie care pretinde ca intesifica placerea sexuala.

Ce face "Orgasmatronul"?

Ce face "Orgasmatronul"?


Desi destul de necunoscuta, si chiar interzisa la un moment dat, aceasta inca exista, printre vedetele de la Hollywood, aflam de la 9am.ro.

Sean Connery a incercat una, la fel si scriitorii Jack Kerouac si J.D. Salinger, iar creatorul personajului Shrek spune ca isi petrece cate o ora pe zi intr-o astfel de masinarie.

Cu totii au fost adepti ai “masinariei dragostei”, inventata in anii 50 de psiho-analistul Wilhelm Reich, drept o cale catre o experienta sexuala mai buna.

Scopul masinariei era atragerea si cultivarea energiei “orgone” – un termen folosit de inventator pentru a descrie “energia vietii” – care era extrasa din lumina solara.

Dispozitivul era o cutie din lemn, placata pe alocuri cu metal, care avea menirea sa absoarba “orgone –ul” din atmosfera. Prin concentrarea de energie care era prinsa in cutie, individul aflat in ea era incarcat, la fel ca o baterie de masina, pentru a putea apoi sa aiba parte de o experienta sexuala menita sa ii elibereze mintea si corpul.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.