Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Beneficii uimitoare pentru sanatate - capsulele cu Omega-3 de la Doppelherz aktiv

Acizii grasi Omega 3 sunt considerati acizi grasi esentiali pentru ca organismul nu ii poate produce, dar aportul lor in corp poate fi adus prin hrana si suplimente alimentare. Acizii grasi Omega 3 sunt necesari mentinerii sanatatii la orice varsta, atat la adult cat si la copii. Aflati cele mai importante beneficii ale acizilor grasi Omega 3 consultand gama de suplimente alimentare ce contin acesti acizi, recomandata de Doppelherz aktiv.

Omega 3 + Vitamina A+D+E+C pentru copii de la Doppelherz

Putere de concentrare, memorie, atentie si imunitate pentru copii de la Doppelherz!

Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie, Omega 3 + Vitamina A+D+E+C pentru copii de la Doppelherz este un supliment care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nici unui copil.
Presiunea tot mai mare care se pune asupra copiilor, mai ales in timpul scolii, face ca multi micuti sa sufere, la randul lor, de stres.
Studiile stiintifice arata beneficiile suplimentarii alimentatiei copiilor cu acizi grasi naturali, nesaturati asupra capacitatii de concentrare, invatare si memorare. Omega 3 – DHA este un component important al creierului, care detine functii majore ale metabolismului, fiind responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase, nefiind produs de organism, trebuie aportat prin alimentatie.
La randul lui, complexul de vitamine A,D,E si C au rol esential in perioada de crestere, prin fixarea calciului in oase si intarirea sistemului imunitar in sezonul rece.
Capsulele masticabile au gust placut de lamaie, administrarea lor fiind astfel, mult mai usoara. Ele se gasesc in farmacii la pretul recomandat de 39 ron.


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.